Få et interessant indblik i, hvad første kvartal af 2024 har budt på hos Curit.

  • Vi skød år 2024 i gang med go live 1. januar efter udrulningsproces af IFS Applications hos Novenco Building & Industries til deres datterselskaber i Holland og Storbritannien. I den forbindelse var konsulent Anne Louring i England for at yde support i go live-processen.
  • I februar gik KEN Hygiene Systems live med deres PSO-løsning (Planning and Scheduling Optimization). Læs mere om PSO og hvordan KEN Hygiene Systems anvender de mange løsninger og muligheder, PSO giver. Læs mere her.
  • Hos Kredsløb er man ved at implementere Sundhed & Sikkerhedsmodulet til registreringer af hændelser. Implementeringen skal sikre en ensartet og sikker rapportering af hændelser på tværs af organisationen.
  • Kongskilde Industries er godt i gang med deres opgradering fra IFS Applications 7.5 til IFS Applications 10. Et arbejde, Kongskilde selv tager stor del i med hjælp og sparring fra Curits konsulenter.
  • Igen i år deltog Curit i IFS’ store Salgskonference, Sako, i London. Curit var endnu engang sponsor og havde deltagelse af vores to dygtige konsulenter Bjarke Paulin Beske og Anne Louring fra vores salgsteam. Årets hovedtema var rettet mod IFS Cloud og dets betydning inden for ERP-løsninger. Læs mere her.

Foto: Julie Bang Garcia Troelsens oplæg om ruteoptimering ved Kens Hygiene Systems

  • Den 1. februar bød Curit velkommen til hele fire nye medarbejdere, der skal være med til at styrke områderne Finans, Supply Chain, ESG & Sustainability og BI. Læs mere om de nye medarbejdere her.
  • Det fortsat voksende aktivitetsniveau har medført et øget behov for mere plads, og derfor har Curit overtaget den sidste del af lejemålet på adressen Skomagervej 1. Således er vi nu gang med et spændende arbejde med renovering og istandsættelse af nye lokaler og et fortsat arbejde med istandsættelse af eksisterende lokaler. Læs mere her.
  • I marts måned afholdt Curit det årlige Kickoff, hvor 2023 blev opsummeret på kunder og medarbejdere samt en gennemgang af et flot regnskab. På alle måder bød 2023 på fremgang, og som det fremgår af ovenstående, er Curit allerede godt i gang med et spændende og indholdsrigt 2024.

 

Med ønsket om en god påske til alle kunder, samarbejdspartnere og følgere.

Fra hele holdet hos Curit.