I sidste uge var Anne Louring og Bjarke Paulin Beske fra vores salgsteam afsted til IFS Global Sales Kickoff (SaKo) 2024. Denne årlige begivenhed samler partnere og IFS-medarbejdere, og årets hovedfokus var rettet mod IFS Cloud og dets betydning inden for ERP-løsninger.

Eventets tema, “Olympics: Best Environment to Compete In”, lagde grundlaget for et konkurrencepræget arrangement. Dette skabte en atmosfære, hvor betydningen af sund konkurrence og et motiverende præstationsmiljø blev understreget. Konferencen inkluderede en række aktiviteter og inspirerende præsentationer.

Efter en berigende oplevelse ser vi hos Curit frem til forsat at bidrage med værdifulde løsninger til vores eksisterende og kommende kunder i løbet af 2024!

 

Key Takeaways

Partnerskaber

Partnerskaber blev fremhævet som hjørnestenen for succes, idet lokale virksomheder udgør en betydelig del af IFS. Som IFS partner kan Curit bistå kunden med at forberede sig på projektet, sikre løsningens overensstemmelse med forventninger, garantere forretningsværdi og muliggøre fremtidig vækst.

Innovation med Kunstig Intelligens (AI)

Fokus på kunstig intelligens (AI) blev fremhævet som en central strategi. IFS har investeret i AI i adskillige år og har klare mål for 2025. Strategien involverer også vedvarende investering i partnerskaber og en koncentration omkring industrielt AI og AI-revolutionering.

Genbrug af materialer ved hjælp af Remanufacturing

IFS’ hovedindsats er rettet mod bæredygtighed, og inden for dette område er et af initiativerne rettet mod remanufacturing, hvis fokus er mod genbrug af materialer. Dette initiativ sigter ikke kun mod at mindske den miljømæssige påvirkning, men også at skabe et mere bæredygtigt system. Ved at anvende remanufacturing som ordretype, kan virksomheder reducere deres aftryk på miljøet.

AI til optimering og planlægning

IFS engagerer sig i bæredygtighed ved at inkorporere kunstig intelligens (AI) på tværs af forskellige aspekter af løsningen. Dette omfatter både optimering og planlægning af ressourcer, men også integreringen af AI i forskellige funktioner såsom servicemedarbejderes planlægning, ruteoptimering og generel procesoptimering inden for IFS Cloud. Ved at implementere AI på disse områder kan virksomheder reagere mere effektivt, hvilket kan reducere afbrydelser ved nedbrud, men også mindsker potentielle negative miljøpåvirkninger.

 

Hvis du ønsker at høre mere om de nuværende og kommende funktioner i IFS Cloud, er du velkommen til at kontakte os på info@curit.dk eller +45 7020 0471.