Der går ikke en dag, hvor vi ikke bliver mindet om digitalisering, og at data har en værdi, som skal udnyttes, for at vi kan forbedre vores digitale modenhed og dermed være bedre klædt på til fremtiden. Vi skal sikre os, at vores data skaber værdi, så vi går fra data til beslutningsgrundlag. Hos Curit vil vi gerne hjælpe vores kunder med denne rejse, og derfor har vi lavet et strategisk samarbejde med TARGIT.

TARGIT Decision Suite er en business intelligence (BI)-platform, som er et oplagt supplement til IFS. Med platformen kan du præsentere jeres nøgletal på en måde der sikrer, at de er med til at danne et beslutningsgrundlag.

Hvad med IFS Lobbies?

Lobbies er IFS’ svar på en platform, der kan samle og vise data fra systemet. Disse er effektive på det operationelle og daglige niveau, da man her går fra beslutningsgrundlag til en operationel handling. TARGIT Decision Suite (BI) henvender sig derimod til det taktiske og strategiske niveau, da det muliggør en måde at arbejde med data på, som i højere grad henvender sig til ledelsen, fordi det tillader brugeren at arbejde mere dynamisk og detaljeret med virksomhedens data, og dermed giver mulighed for bedre performance management.

 

Hvilke udfordringer er det BI-løsningen adresserer?

  • Brugerne mangler overblik og adgang til fleksible analyser
  • Overblik fra helikopterperspektiv på tværs af moduler i IFS
  • Værdifulde data bliver ikke udnyttet optimalt
  • Tal bliver trukket over i Excel og først behandlet der
  • Rapportering er tidskrævende, statisk og ser ikke professionelt ud

 

IFS-udviklede datakuber

For at gøre integrationen til TARGIT effektiv og let tilgængelig for IFS-kunder har Curit udviklet nogle præ-definerede datakuber, der passer til IFS. Dette gør det muligt at få en hurtig værdiskabelse med BI-løsningen.

Tidshorisont

Konceptet fokuserer på hurtig implementering, hvor din virksomhed i løbet af få dage eller uger har en brugervenlig BI-platform, som er en overskuelig investering, der hurtigt vil kunne skabe værdi for jer. Få en fuld funktionsdygtig BI-platform etableret og igangsat på 7-14 dage.

 

 

IFS DEMO PORTAL

I samarbejde med TARGIT har vi fået udarbejdet en demo-portal, hvor det er muligt at se de mange muligheder.

Linket til IFS demo-portalen: https://solutions.targit.com/default.aspx?doc=vfs://Global/ifs/start%20page.xview

 

 

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om løsningen med IFS og TARGIT kan du se webinaret, der er lavet i et samarbejde mellem Curit og TARGIT, hvor Michael Brøcher (Senior Sales Manger – TARGIT), Peter Eskelund Bering (Partner, Curit) og Brian Sandfeld (ERP- og BI-konsulent, Curit) på 30 minutter tager dig igennem mulighederne, som samspillet mellem platformene giver, ved hjælp af en spændende business case, hvor løsningen er baseret på præ-definerede kuber lavet til IFS.

https://www.targit.com/resources/webinars/faa-mere-ud-af-dine-data-i-ifs-applications-med-targit

 

Du er også altid velkommen til at tage direkte kontakt til os:

Brian Sandfeld, ERP- og BI-konsulent: brsa@curit.dk

 

Læs kundernes historier her:

https://www.targit.com/resources/success-stories/majland

https://www.targit.com/resources/success-stories/novenco