Curit dækker hele IFS Livscyklussen

Som IFS Channel Partner dækker vi hele IFS livscyklussen fra projektering > implementering > idriftsætning > løbende support og optimering på den leverede løsning.

Curits primære værdier sikrer fleksibilitet, fremskridt og tæt samarbejde.

  • Hos Curit forventer vi forandringer, fremfor at planlægge mod at forhindre dem.
  • Vi skaber praktiske fremfor teoretiske løsninger.
  • Vi udarbejder altid løsninger med lange fremtidsudsigter – dette er kernen i et godt og tæt samarbejde med vores kunder.

Analyse og projektering 

Indledningsvist analyserer vi din virksomheds arbejdsprocesser og branche for at kunne skræddersy en løsning til dig. Vores certificerede konsulenter vil igennem en række møder, i samarbejde med de respektive afdelinger, udarbejde den optimale løsning til din virksomhed.

Design, tilpasninger og integrationer 

Hvis din virksomhed har brug for integrationer til eksterne applikationer eller mindre modifikationer, så kan vi klare det her hos Curit. Vores konsulenter kan lave mindre modifikationer der simpelt og effektivt kan gøre din virksomheds arbejdsdag lettere. Vi kan også med vores udviklere selv lave større tilpasninger til IFS. Lige fra det indledende analysearbejde og gennem resten af din tid, som kunde hos Curit, bestræber vi os på at optimere IFS til din virksomhed.

Implementering og uddannelse 

Om der er tale om en opgradering eller nyimplementering har vi hos Curit stor erfaring med opgaven. Vi står altid kunden nær gennem hele implementeringsfasen, således at planen følges og virksomheden ikke lider last. Vores projektledere vil i tæt sammenarbejde med kundens projektleder sørge for hele tiden at holde overblikket. Ydermere vil vi løbende oplære det nødvendige personale i brugen af IFS, således I får mest muligt ud af produktet.

Support

Før, under og efter en implementering eller opgradering af IFS tilstræber vi at være tæt på din virksomhed. Således sikrer vi at processen ikke belaster driften af din virksomhed unødigt, samt
giver os muligheden for at se og foreslå fortløbende optimeringsmuligheder for jeres ERP løsning.
Som kunde hos Curit kan du derfor altid kontakte os med dine spørgsmål angående din IFS løsning.
Vi er typisk i kontakt med vores kunder på ugentlig, hvis ikke daglig basis, og vi oplever at den tætte og hyppige kontakt er nøglen til at skabe, vedligeholde og udbygge den optimale og mest rentable ERP løsning for din virksomhed.

For information om IFS klik her, eller Kontakt os.

 

Update Curit nyheder – Følg Curit på Linkedin.