Optimer din virksomheds flow og processer med IFS ERP-systemet. Vores løsning strømliner og gør komplekse ordre- og produktionsprocesser overskuelige, hvilket forbedrer effektiviteten inden for drift og finans.
Gå på opdagelse i fordelene ved IFS til din virksomhed på vores hjemmeside!

 

De fire hovedsøjler

IFS har fire fundamentale søjler, der skræddersys til at imødekomme forskellige forretningsbehov.

Projects

 • Projekt- og ordreproducerende virksomheder
 • Avancerede indtægtsføringsmetoder
 • Konfigurering

Manufacturing

 • Produktionsvirksomheder med komplekse processer
  • Fx procesindustri med recepter, sporbarhed, kontrolplaner etc.
 • Ordreproduktion
  • Evt. med intern handel

Service & Asset

 • Fx for serviceudbydere
 • Forebyggende og afhjælpende vedligehold
 • Opsamling og viderefakturering af påløbne omkostninger

Supply Chain

 • Fx virksomheder med salgs- og produktionsselskaber i flere lande og intern handel

 

 

 

 

Denne diversitet i løsningsfokus gør, at man kan skifte fokus, indgå i nye samarbejder eller få nye funktioner, uden at skulle tilegne sig nye IT-løsninger. Når din virksomhed opretter et datterselskab, eller virksomheden bevæger sig fra en produktionsbaseret mod en projektstyret forretningsmodel, vil det ikke kræve et nyt tilpasset system, men typisk blot tilføjelser eller justeringer i IFS.

 

Modulopbygget struktur

IFS fleksibilitet kommer ligeledes til udtryk i den modulopbyggede arkitektur, hvor løsningen bliver sammensat af lige netop de moduler, netop din virksomhed har brug for og efterfølgende altid kan kompletteres med yderligere funktionalitet.

Brugergrænsefladen

IFS præsenteres via en topmoderne, browserbaseret brugeroplevelse med en intuitiv brugergrænseflade. IFS sætter brugeren i centrum og styrker brugeroplevelsen og engagementet blandt medarbejderne.

Med IFS Lobby skal du ikke længere lede efter de informationer og de rå-data der er essentielle for dit beslutningsgrundlag. IFS Lobby giver dig ét sted, hvor du hurtigt og nemt kan skabe overblik over, hvad der sker i din virksomhed, hvilke opgaver der skal laves, og hvilke ting der skal holdes øje med.

Hvilke informationer der skal præsenteres kan defineres for brugertypen helt ned til den specifikke bruger. IFS Lobbies skræddersyes til at vise de informationer der gør det muligt både for projektlederen og lagermedarbejderen at arbejde så velinformeret og dermed effektivt som muligt.

Den både brede og dybe funktionalitet, modulopbygningen og åbenheden i den tekniske arkitektur bevirker, at den i branchen så eftertragtede bevægelse væk fra tilpasninger og henimod brug af standard nu for alvor er blevet til virkelighed. IFS vil således understøtte din virksomhed med best practice på langt de fleste områder og derudover tillige tilbyde meget fleksible og avancerede konfigurations- og opsætningsmuligheder, så du dermed kan sætte helt dit eget præg på løsningen.