Crystal Report Launcher

Kender du til det?

 

Du skal lave et godt design til en præsentation af dine data fra IFS, men med de redskaber du har, kan det være udfordrende. Det kan være svært at samle data fra mange forskellige områder på samme tid, når en rapport skal genereres.

Med Curit Crystal Report Launcher har I nu mulighed, for at kombinere IFS med Crystal Reports.

Crystal Reports er et rapportudtrækningsværktøj, som kan hjælpe jer med at få data til at fremstå i et pænt design, selvom det kommer fra flere forskellige kilder. Derudover er Crystal Reports meget brugervenlig, hvilket gør nemmere, når i skal udarbejde jeres design til et label, et certifikat, en faktura og meget mere.

Vi har fået lov til at illustrere løsningen hos vores kunde Controlled Polymers A/S, som har valgt denne løsning for at kunne efterkomme deres kunders ønsker i forhold til labels og certifikater.

Se mere om funktionaliteten i videoen herunder:

Oversigt

 

Curit Mail Solution

Kender du det…?

Du skal maile en indkøbsordre til din leverandør, et tilbud eller en ordrebekræftelse til din kunde. Og du skal huske at vedhæfte diverse dokumenter, tegninger, etc. sammen med ordren. Her har du måske oplevet at det kan være besværligt og tidskrævende at finde rette dokumenter, og herefter samle ordre og dokumenter i én mail!

Med Curit Mail Solution kan du maile indkøbsordren, tilbuddet eller ordrebekræftelsen, sammen med relevante dokumenter, i én mail, via et klik i IFS. Herunder baseret på at relevante dokumenter vedhæftes ordren undervejes i ordreprocessen, i takt med at det er kendt at specifikke dokument hører til respektive ordre.

Søger du en hurtigere, nemmere og bedre proces for at maile indkøbsordrer, tilbud, ordrebekræftelser eller andre ordretyper. Så kan Curit Mail Solution være interessant for dig!

 

Curit Warehouse Solution

Kan du genkende én eller flere af følgende lagerproblematikker…

  • Forkerte data for beholdninger, lokationsplaceringer… grundet fejl-indtastninger
  • Tidskrævende og besværlige processer for registrering, plukning og flytning af varer
  • Forsinket kommunikation mellem lagersystemet og resten af virksomheden

Så kan Curit Warehouse Solution være interessant for dig