På vanlig vis afholdt Curit kickoff i marts med et tilbageblik på dét år, der er gået, og et lille sneak peek på, hvad det nye år vil bringe. Scenen var sat til en festlig fejring af sidste års bedrifter med High Tea & bobler, præsentation og Curit Jeopardy.

Eftermiddagen startede med den fineste forplejning bestående af engelske delikatesser: cucumber sandwiches, scones m/jam og lemon curd, macarons, hjemmelavede flødeboller, fyldte chokolader og meget mere, selvfølgelig serveret med bobler.

Med lækkerier på tallerkenen og bobler i glasset blev der taget hul på dagens præsentation.

I 2023 assisterede Curit fire kunder med at gå i drift med IFS efter implementeringer, der bød på spændende udfordringer, nye løsninger, integrationer med mere. Der har også været arbejdet med mindre implementeringsprojekter, opgraderinger og løft af kundernes IFS. Selvom 2024 er godt i gang, skulle vi selvfølgelig også se nærmere på, hvad året ellers kommer til at byde på. Der er både nye projekter hos eksisterende kunder og nye kunder på tegnebrættet, og arbejdet er allerede godt i gang. Derudover er der også nyheder på de interne linjer, da Curit er i fuld gang med at opgradere egen IFS til Cloud.

En fast del af den årlige kickoffpræsentation er også en gennemgang af årets regnskab og det skal ikke være nogen hemmelighed, at Curit er en virksomhed i fremdrift, hvilket regnskabet bar tydeligt præg af. I 2023 var der også tilgang af nye medarbejdere, og ved udgangen af året var totalen af ansatte oppe på 37.

En forretning i vækst betyder også nye tiltag, hvilket blev præsenteret på kickoff. De nye tiltag kommer til at indbefatte en ny organisering og oprettelse af fokusgrupper. Organiseringen kommer i praksis til at betyde en inddeling af fem funktionsområder: Administration, Salg, Drift, Projekt og Udvikling. Derudover påbegynder Curit i 2024 formaliseret intern sparring i fokusgrupper, som kommer til at styrke de faglige kompetencer hele vejen rundt i organisationen, og som i sidste ende også betyder, at kunderne møder et endnu stærkere hold af konsulenter, projektledere og udviklere.

De fleste medarbejdere hos Curit besidder et stort konkurrencegen, og derfor skulle dagen selvfølgelig sluttes af med en omgang Curit Jeopardy. Der blev inddelt fire hold med hver sin buzzer. En dommer blev udpeget til den utaknemmelige tjans at holde øje med, hvem der først buzzede sig ind med svar. Rammerne var sat, og quizzen kunne begynde, hvor der blev dystet i kategorierne: Issues, Omverden, Curit, Kolleger og Kunder. Det var en tæt men retfærdig kamp, hvor sejren i sidste ende gik til Team Aase.