Sommeren er ved at være ovre og det har givet tid til refleksion over den første halvdel af året hos Curit.

Tre kunder er gået i drift med IFS Applications i år: SG Produktion 1. januar, Insatech A/S 1. april og Nilpeter A/S 1. maj. Derudover har Kongskilde Industries A/S valgt at underskrive kontrakt på opgradering af IFS. KEN Hygiene Systems A/S har valgt at gå i gang med at implementere PSO, Planning Scheduling Optimization, for at optimere deres serviceforretning. Novenco Building & Industries og Mekoprint har begge valgt  at få opdateret deres version af IFS Applications, hvor Mekoprint blev det allerede tidligere i år og Novenco er i gang fuld gang. Derudover er Novenco samtidig også ved at udrulle IFS til sine datterselskaber i Holland og England.

 

I maj havde Curit fornøjelsen af at deltage i årets IFS Connect Nordics i Arlanda, Sverige, hvor vi var repræsenteret af et stærkt team bestående af partnerne Carsten Kaaber og Peter Bering. Årets hovedtema på eventen var Cloud. Peter og Carsten havde også taget vores egen lille opfindelse med ’den digitale display-plukkeløsning’, som flittigt blev demonstreret. Har du lyst til at læse mere om dagene i Sverige, kan du læser mere her: https://www.curit.dk/nyheder/ifs-connect-nordics-2023-var-en-kaempe-succes-og-curit-var-med/

Internt er der også sket lidt. Her har vi i løbet af foråret gennemført to spændende workshops i samarbejde med Marselisborg Consulting og fået nye perspektiver på, og viden om, hvordan vi styrker samarbejdet både internt og eksternt. Med afsæt i netop sammenhold og samarbejde deltog en flok Curitter også i OCR-løbet Nordic Race i Aarhus, hvor medarbejderne på fornemste vis viste netop et helt fantastisk samarbejde og fik alle med i mål.

I juni afholdt Curit sin årlige sommerfest, hvor medarbejdernes familier var inviteret til hygge, samvær og sommerstemning ved Randbøl Hede. Sidst men ikke mindst så har vi d 1 august 2023 kunne markere Curits 20 års jubilæum, som vil blive fejret til åben hus d 1 september – Se invitationen her

Vil du gerne følge Curit lidt nærmere, så følg os på LinkedIn eller vores blog på hjemmesiden, hvor vi poster vores nyeste kundehistorier og indlæg om nyheder i IFS.

Curit – Blog  / LinkedIn/Curit

 

Vi håber alle vores kunder og samarbejdspartnere har haft en skøn sommer.

Fra hele holdet hos Curit.