KEN Hygiene Systems A/S var tidligere på måneden vært for et inspirerende ERFA-møde. I ERFA-gruppen er alle danske IFS-brugere velkomne, hvor formålet er at udveksle erfaringer, tips, tricks osv. i forbindelse med IFS. Der var et flot fremmøde på 34 brugere fordelt på 16 kunder.

Vi, fra Curit, fik også lov at deltage, og vi vil gerne rose planlæggerne for et godt og indholdsrigt program. Vi fik en meget spændende og inspirerende rundvisning hos KEN, og herudover bød mødet på en åben og givende debat blandt kunderne samt et par indlæg faciliteret både af Curit og af nogle af kunderne selv.

 

Brian Sandfeld og Julie Bang Garcia Troelsen fra Curit havde forberedt hvert sit oplæg, henholdsvis om Cash Flow Planning og PSO. Begge dele afstedkom en god dialog, som gjorde os klogere på hvilke af IFS’ mange løsninger som kunderne efterspørger mere viden om.

 

At se så mange kunder samles på eget initiativ vidner om det stærke fællesskab og interesse, som ERFA-gruppen har formået at opbygge. Endnu engang, tak til KEN for et fantastisk møde!

 

Læs eller genlæs også et af vores seneste indlæg omkring PSO’en her.