Udløbet

Vi har travlt på den gode måde hos Curit, så derfor søger vi endnu en dygtig finanskonsulent

Curit er et ERP-konsulenthus, der tilbyder IT-rådgivning og et fleksibelt forretningssystem, IFS, til SME-segmentet med ordre-, projekt- eller procesproduktion. Systemet optimerer og styrer vores kunders virksomhed effektivt, og som ERP-konsulent bliver du bindeled til vores kunder. Du får ansvar for at yde professionel rådgivning og assistance i forbindelse med kundernes daglige drift og ved implementering af nye moduler samt ved opgraderinger, forretningsudvikling og systemtilpasninger.

Som konsulent vil meget af din tid være ude hos kunderne, og for at lykkes i rollen er det vigtigt, at du formår at opfylde vores kunders specifikke ønsker og behov ved at kende og udnytte alle hjørner i IFS og derigennem sikre en fleksibel og integreret løsning, der skaber merværdi.

Du har nu muligheden for at blive ekspert i et førende forretningssystem

Vi sørger for at oplære dig i IFS både via IFS Academy og internt i samarbejde med dine nye kollegaer. Med andre ord klæder vi dig på til at opnå unik viden om IFS og blive en af landets allerbedste konsulenter. Samtidig får du et stort netværk blandt vores kunder og bliver en del af et stærkt team med rammerne til at udvikle dig. Vi står allerede klar til at tage godt imod dig.

 

Er du den rette kandidat?

  • Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men vi forestiller os, at du har en civiløkonomisk uddannelse – f.eks. revisor.
  • Du har erfaring i at arbejde med regnskab og/eller controlling i private virksomheder.
  • Du kan glædes over at udforske kraftfulde it-værktøjer til at optimere virksomheders indtjening.
  • Du interesserer dig for data og for at få styr på – og struktur på – dataopstillinger, og benytter allerede f.eks Excel eller databaser til at skabe overblik.
  • Du er stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation på både dansk og engelsk.

Din personlighed er lige så afgørende som din baggrund

Du trives i en udadvendt og serviceorienteret rolle med stor kundekontakt. Samtidig skal du både have teknisk forståelse og være handlekraftig, ansvarsbevidst og resultatorienteret i din opgaveløsning – og perfektionistisk så systemet fungerer optimalt. Endelig er du hurtig til at lære et nyt system, og dit gode humør smitter af på dine omgivelser.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med en flad struktur og hvor der ikke er langt til ledelsen. Et kollegaskab, hvor samarbejde og hjælpsomhed er i højsæde og hvor engagementet og passionen for at udvikle en høj faglighed ligger os på sinde. Dette betyder, at vi hjælper hinanden og erfaringsudveksler, så vi hele tiden udvikler egne og vores kollegers kompetencer og følger op på den nyeste viden inden for IFS. Derudover får du selvfølgelig en arbejdsplads, der vægter en god og sund balance mellem privatliv og arbejdsliv, egen frokostordning in house, sundhedsforsikring og pensionsordning.

Kontakt Aase Steffensen hvis du har spørgsmål til stillingen på telefon: 3032 2051 eller mail: aast@curit.dk

Send din ansøgning og CV snarest muligt, da vi ansætter løbende, til andh@curit.dk og skriv ’Ansøgning Finanskonsulent’ i emnefeltet.
Noter gerne hvor du har set jobopslaget.

Her kan du læse mere om, hvordan det er at være konsulent hos Curit:

Mød Curitterne – Supporten med speciale i finans

Mød Curitterne – Planlæggeren

Mød Curitterne – CRM Specialist

Mød Curitterne – Udvikleren

Mød Curitterne – Finans Specialist

Mød Curitterne – Løsningsarkitekten