Bjarke, vil du ikke fortælle lidt om, hvad du laver hos Curit?
Jo, jeg er Supply Chain konsulent hos Curit, med specialisering i Salg og CRM, hvor jeg konsulterer kunder inden for disse områder. Derudover arbejder jeg også en del med salgsarbejdet, hvor jeg er med til at udarbejde tilbud og præsentere prototyper for potentielle kunder. Alt efter behov kan jeg efter salgsarbejdet fortsætte på implementeringsholdet eller slippe kunden og overdrage det videre arbejde til en eller flere af Curits øvrige konsulenter.
Udover rollen som Supply Chain konsulent arbejder jeg også med det, vi kalder for Custom Objects og Lobbies. Custom Objects og Lobbies er det, der tillader os hurtigt og effektivt at lave modifikationer og tilpasse skærmbilleder i IFS. Dette betyder, at vi relativt hurtigt kan tilføje ekstra felter og funktioner i systemet, hvilket gør det fleksibelt, uden vi skal lave en masse tilpasninger og have vores udviklere indover.
Jeg nyder at beskæftige mig med begge spor. I det ene spor, hvor jeg har en forretningsmæssig rolle, skal jeg tænke løsninger på tværs sammen med andre i et overordnet perspektiv. Og det andet spor, hvor min rolle er mere teknisk, og opgaverne kræver tid til at sidde og nørde i PLSQL, indtil den ønskede funktionalitet er skabt og fungerer. Nu kommer jeg til at lyde som Peter og Aase, som er partner og ejer af Curit, men at få mulighed for at løse diverse gåder og mysterier i IFS, synes jeg, gør mit arbejde alsidigt og spændende.
Har du et projekt eller en opgave, som du synes har været ekstra fedt at være med på?
Det må helt sikkert være vores implementeringsprojekt hos Ib Andresen, som er et stort projekt, der strækker sig over flere år. Det, der gør dette projekt ekstra spændende at være med på, er projektets størrelse. Det er til dato det største projekt, hvilket kan ses i måden projektet bliver drevet på og den måde dokumentationen sker på. Der er selvfølgelig også andre udfordringer i sådan et projekt, fordi det kan virke uoverskueligt, og der er så mange led, der skal hænge sammen. Men udfordringerne opvejes helt sikkert af de fede oplevelser man får, når man er med til at finde den helt rette løsning, som fungerer på tværs i en virksomhed af den størrelse.
Samtidig har jeg været med til at demonstrere og sælge IFS til virksomheden Insatech, som vi nu er i gang med at implementere. Denne proces med at følge projektet helt fra starten, hvor man starter med at sammensætte en løsning, præsentere den og repræsentere Curit i salgsøjemed, for efterfølgende at vinde salget, er vildt spændende. Herefter er vi nu i gang med implementeringsfasen, hvor vi omsætter deres konkrete behov til en skræddersyet IFS løsning.
Hvad synes du er det bedste ved at arbejde hos Curit?
Jeg er meget socialt anlagt, så det med at få lov til at komme ud og snakke med kunder og møde nye mennesker er rigtig fedt. Da vi er en projektorienteret virksomhed, så arbejder vi jo typisk meget intensivt med vores kunde et års tid, hvor vi analyserer, implementerer og idriftsætter IFS Applications. Efter denne fase, så går kunden primært over til vores supportafdeling og derved bliver intensiteten i mit arbejde med kunden mindre. Så udover den forretningsmæssige og tekniske rolle, jeg har, synes jeg det er fedt at skulle tænke nyt og holde mig opdateret i forhold til nye kunders ønsker og behov.
Udover de faglige udfordringer i mit arbejde hos Curit, så må jeg også rose Curit for at have øje på nye unge kandidater. Da jeg startede, som studentermedhjælper, for 4 år siden, var der ikke mange ansatte under 40. Og nu er vi unge nærmest i overtal og jeg oplever et kæmpe drive og stor lyst til at lære nyt. Jeg synes, at Curit er seje og tager ansvar for, at nye kandidater får mulighed for at udfolde deres potentiale.
Hvilke råd vil du give til dem, som går og overvejer Curit som arbejdsplads?
Hvis man går og drømmer om at blive konsulent hos Curit, skal man ikke lade sig begrænse af, ikke at have en IT-specifik uddannelse, det kan være en fordel, men det er bestemt ikke et must. Konsulenterne i Curit kommer med vidt forskellig baggrund, og det der er afgørende for, hvordan man klarer sig er, om man har viljen, lysten, et drive og er nysgerrig på at opsøge ny viden.
Curit har vokseværk og vi søger derfor nye kollegaer inden for flere områder. Kontakt Aase Steffensen på aast@curit.dk eller Peter Bering på pebe@curit.dk