Pia er med sine mange års erfaring blevet en vital del af Curits DNA, da hun til daglig både arbejder som konsulent og håndterer det interne regnskab inkl. løn og HR. Derfor har hun også en helt speciel plads i virksomheden, både fagligt og personligt.

 

Pia, vil du ikke fortælle om dine arbejdsopgaver hos Curit?

I min hverdag er jeg primær finanskonsulent hos mange af vore kunder, når IFS Applications implementeres, og videre har jeg også ansvaret for den interne økonomi hos Curit. I rollen som finanskonsulent får man hurtigt mange kasketter på, fordi det kræver en god forståelse for, hvordan supply chain, HR, service, projekt og produktion fungerer i IFS Applications, og hvornår der skabes transaktioner i en virksomheds flow. Derfor har rollen som finans­konsulent, givet mig en rigtig god forståelse for samtlige processer i en virksomhed.

 

Hvad synes du, er en af de største glæder ved at arbejde med finans i IFS?

Finans er meget firkantet, da det er debit/kredit som skal gå op. Men derfor er det stadig også rigtig spændende at arbejde indenfor finans, fordi det er transaktionerne fra de forskellige processer i en virksomhed, som skal gå op og i sidste ende er med til at sørge for, at virksomheden kan se, om det her giver et godt resultat på bundlinjen.

Videre mener jeg også, at noget af det som IFS kan, og som er rigtig fedt at arbejde med, er de mange forskellige måder vi kan opsætte systemet på inden for standard. Selvom det hele skal gå op i sidste ende, så er det muligt selv indenfor finans at benytte standard funktionaliteterne i IFS Applications på forskellige måder, så derfor er der et behov for, at man som konsulent sætter sig ind i en virksomheds behov og hjælper dem med at finde den bedste løsning, som passer til dem.

 

Hvad synes du er nogle af de bedste kvaliteter, Curit har at byde på?

Jamen, jeg er glad for at være her, fordi Curit er en familie, og selvom vi nu er oppe på 32 kollegaer, så mener jeg alligevel, at vi har formået at beholde Curit-ånden. Det betyder, at vi stadig kan have det sjovt sammen og hygge os, og at der er rum til, at vi bekymrer os om hinanden og glæder os på hinandens vegne, og det er noget som vægter højt hos mig. Den tryghed disse værdier giver, gør også at vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden på tværs af forskellige områder, og på den måde kan rådgive kunderne på det niveau de er på, forstå de behov de har og så omforme det til IFS Applications, hvilket er essentielt for den forretning som vi driver.

Sidst, så synes jeg også, at noget af det, som har haft betydning for, at jeg har været her i så mange år, er muligheden for at blive klogere hver dag og lære noget nyt. Selvom jeg sidder i finans, så er det ikke bare det samme, jeg laver hver dag, da kunderne får nye krav og IFS Applications kommer med nye funktionaliteter, som jeg skal udmærke mig i og efterfølgende kunne rådgive i. Derfor bliver jeg udfordret hver dag, jeg går på arbejde – og det er noget som motiverer mig og noget af det, som jeg synes vores ledelse faciliterer på en rigtig god måde.

 

Mange tak for din tid, Pia, det har været spændende at høre om dine erfaringer.

 

Hvem er vi?

Curit er et ERP-konsulenthus med speciale i ERP-systemet IFS Application. Vi er Danmarks største og mest erfarne IFS partner og tilbyder både rådgivning, implementering, opgradering og udvikling af nye løsninger til IFS Applications.

Hos Curit arbejder vi ud fra en filosofi om at gifte os med vores kunder og derfor er der altid fokus på at udarbejde løsninger med lange fremtidsudsigter, hvilket vi mener er en vigtig præmis i et godt og tæt samarbejde. Vil du gerne vide mere om vores ydelser, så kontakt os på linket herunder.