Mød Melina Juul Fonnesbæk, én af vores medarbejdere, der til daglig bærer flere forskellige kasketter, da hun er involveret i projekter, hvor hun både agerer løsningsarkitekt, projektleder og konsulent indenfor service og supply chain.

 

Melina, vil du ikke fortælle lidt om, hvad du laver hos Curit?

Jeg er konsulent indenfor service og supply chain, og arbejder derudover med de overordnede løsninger i implementeringsprojekter som løsningsarkitekt, hvor der er behov for at kunne favne bredt og dermed være med til at gennemskue en løsning og skabe en rød tråd på tværs af flere snitflader. I rollen som løsningsarkitekt er det vigtigt at kunne gennemskue den komplette ERP-løsning, som er alt fra, hvordan der skal rapporteres på en produktionsordre, til hvordan salg og indkøb skal foregå, samt alle støttefunktionerne som HR, økonomi og service, hvor man bruger moduler på tværs af IFS Applications. I dét arbejde kommer man virkelig ned i materien af IFS Applications og skal kunne forstå, hvordan tingene hænger sammen, hvilket jeg synes er rigtig fedt. Derudover er man som løsningsarkitekt også involveret, når der opstår nogle hårdknuder, fordi behovene fra de forskellige forretningsområder er modstridende, og her er det mit job som løsningsarkitekt at kunne finde den bedste løsning, som gavner forretningen mest i det store billede.

 

 

Hvad synes du er det bedste ved at arbejde hos Curit?

Jamen, jeg synes, at det vi kan ved Curit, og det som jeg elsker at være en del af, er at vi består af en masse forskellige personer med forskellige køn, aldre og ikke mindst baggrunde. Dét, at vi kommer med vidt forskellig erhvervserfaring og forskellig uddannelse og niveauer, gør bare at vi kan noget specielt sammen. Dertil synes jeg, vi er gode til at udnytte, at vi både kan en masse ting individuelt, hvor vi er gode indenfor vores egne områder, men samtidig bruger vi også meget tid på at arbejde sammen som et team, og det er noget, som jeg tror er en vigtig parameter, når man skal implementere ERP-systemer, fordi der er behov for, at al ekspertisen kan blive udnyttet på tværs af hele implementeringsprojektet.

 

Hvilke fordele mener du, at systemet IFS Applications har at byde på?

Jeg synes, at IFS Applications er et godt ERP-system, fordi den har en meget moderne og intuitiv brugergrænseflade. IFS Applications kan favne vidt forskellige virksomheder, hvor du har alle moduler, altså alt hvad en virksomhed kan arbejde med, samlet i ét system. Det vil sige, at vi ikke skal ind og integrere med en masse perifere systemer, eftersom det hele kan løses i IFS Applications, og det kan virkelig noget og kan give vores kunder noget sammenhæng, både transaktionsmæssigt og overbliksmæssigt. Videre er der også nogle gode rapporteringsværktøjer, bl.a. Aurena (webbaseret brugergrænseflade), hvor man kan styre opsætningen, således at brugerne kun ser den mængde data, som de skal forholde sig til. Det ser vi for eksempel i serviceområdet til teknikerne, der kører i marken, men også som godkendelsesværktøj til fakturaer mm. Samtidig rammer IFS Applications også mange forskellige størrelser af virksomheder, fordi der er mulighed for at gå ned i en meget fin detaljeringsgrad på de enkelte områder, men samtidig også mulighed for at arbejde på et mere overordnet niveau, alt efter hvad behovet er. Derved kan IFS vokse med vores kunder, alt efter hvilken retning de udvikler sig i.

 

Tak, Melina, for en utrolig spændende samtale.

 

Curit er et ERP-konsulenthus med speciale i ERP-systemet IFS Application. Vi er Danmarks største og mest erfarne IFS partner og tilbyder både rådgivning, implementering, opgradering og udvikling af nye løsninger til IFS Applications.

Hos Curit arbejder vi ud fra en filosofi om at gifte os med vores kunder og derfor er der altid fokus på at udarbejde løsninger med lange fremtidsudsigter, hvilket vi mener er en vigtig præmis i et godt og tæt samarbejde. Vil du gerne vide mere om vores ydelser, så kontakt os på linket herunder.