Et ønske om at kunne performe mere effektivt er til stede hos de fleste virksomheder. Et ERP-system, som passer til virksomhedens behov, er et essentielt værktøj til at gøre dette til virkelighed. Selvom det kan virke som en simpel ting, så er det ikke nok bare at have ERP-systemet. Det er også vigtigt at være opmærksom på de muligheder, der kommer med det, som kan hjælpe virksomheden med at øge effektiviteten i produktionen og dermed også den overordnede performance.

 

Hvad er LEAN?

Princippet LEAN handler om at optimere tiden, det tager at skabe værdi for kunderne, samtidig med at alt, som ikke er værdiskabende, fjernes. Virksomheder skal se på sine processer med kritiske øjne for at kunne identificere aktiviteter, som ikke skaber værdi for dem i sidste ende. Resultatet er en hurtigere produktion, som har et mindre pladsbehov på lageret, skaber færre produktionsfejl og samtidig giver en mere fleksibel og enkel produktion.

 

Hvordan kan I skabe en LEAN produktion med IFS Applications?

IFS Applications er med til at sætte den rette scene til at drive en virksomhed efter princippet LEAN med planlægningsværktøjer, som skaber transparens gennem virksomheden og arrangerer processerne mest hensigtsmæssigt. Gennem en dybdegående foranalyse ser vi på jeres kerneprocesser, hvordan disse understøttes i IFS Applications, og hvilke fordele IFS Applications kan give jer i fremtiden. Vi leverer altså ikke kun softwaren, men også ’best practice’ viden, så I opnår de ønskede forbedringer.

Værktøjerne er mange:

  • Mobilt lagerstyringssystem fra tablet eller telefon
  • Dashboards, som giver overblik både via storskærme eller for den enkelte
  • Forecasting – Demand Planner eller Advanced Planning Board​
  • Godkendelsesruter
  • Et sammenhængende system for alle led i værdikæden
  • Intuitiv brugergrænseflade

 

 

 

Ønsker I at gøre jeres virksomhed LEAN og dermed skabe en mere effektiv performance i 2021?