Deltag på webinaret den 23 marts 2021 kl 13 og hør hvordan samarbejdet mellem Curit og TARGIT kan løfte præsentationen af data og skabe ny værdi i din virksomhed!

 

TARGIT Decision Suite er en business intelligence (BI)- platfrom, som er et oplagt supplement til IFS Applications. Platformen er for dig, som har behov for at tage præsentationen af dine nøgletal til et højere niveau.

 

På webinaret vil der blive givet et dybere indblik i hvordan IFS Applications og TARGIT Decision Suite spiller sammen. Dette med udgangspunkt i en konkret business case, hvor løsningen er baseret på pre-definerede kuber, som Curit har udviklet specifikt til IFS Applications.

 

Konceptet er en hurtig implementering, hvor din virksomhed i løbet af få dage eller uger har en business intelligence-platform implementeret. Dette betyder en overskuelig omkostning og en hurtig værdiskabelse for jer.

Tilmelding til webinar skal foregå via dette link: https://www.targit.com/da-dk/resources/webinars/faa-mere-ud-af-dine-data-i-ifs-applications-med-targit?hs_preview=cetjFlbs-41471932635