I Curit og Unibolt er vi glade for at kunne annoncere en vellykket overgang til IFS Applications.

Vejle, 5. februar 2024Unibolt A/S, en markedsleder indenfor skruer, bolte og tilsvarende dele, har gennemført en succesfuld implementering af IFS Applications.

I 2022 blev Unibolt opkøbt af Asmet Group, og der opstod et behov for større kompatibilitet og integration end de to vidt forskellige ERP-systemer kunne honorere. Som følge heraf blev det besluttet, at Unibolt skulle overgå fra sit tidligere system AS400 og over til IFS. I overgangen blev der opretholdt et tæt samarbejde, hvor Curit fungerede som en støtte for Unibolt. Måneders dedikeret arbejde kulminerede den 4. september 2023, hvor IFS-systemet gik live.

 

Barbara Kotowicz, Area Sales Manager hos Unibolt A/S, udtaler:

“Med Curit ved roret og en målrettet indsats fra vores dedikerede team er vi stolte af at kunne præsentere Unibolt A/S’ succesfulde integration af IFS Applications. Denne teknologiske evolution repræsenterer ikke blot en fornyelse af vores systemer, men en forpligtelse til at skabe en endnu mere dynamisk og effektiv fremtid for vores virksomhed og vores kunder

En stor ros til vores dygtige medarbejdere, som har været uundværlige i denne transformationsrejse.”

 

Implementeringen af IFS involverede en omfattende gennemgang af hele Unibolts forretning, herunder indkøb, salg, produktion, finans og HR. Denne fornyelse vil støtte den fortsatte optimering af de finansielle processer og strømline forsyningskæden. Disse ændringer ikke kun forstærker Unibolts evne til at levere førsteklasses produkter og ydelser til deres kunder, men sikrer også en mere effektiv og bæredygtig drift.