Året 2023 blev skudt i gang med, at vores kunde, SG Produktion A/S, den 10. januar gik LIVE på IFS Applications 10, efter et implementeringsforløb, der ikke har været uden udfordringer, men hvor folkene bag projektet ved hjælp af flid, mod og viljestyrke kom godt i mål.

SG Produktion har prioriteret at få et system, som understøtter deres forretning nu, men som de også kan se sig selv vokse i. Derfor er der blandt andet blevet brugt tid på at udforske forskellige opsætninger indenfor produktion og supply chain, så de har fået den løsning, der passer til nuværende behov, men kan reguleres, så systemet kan vokse med dem. Videre har det også været et ønske at bruge IFS standard med ganske få eller ingen tilpasninger, og da SG Produktion før kom fra et meget tilpasset system, har det betydet, at det ikke kun har været et nyt system, der skulle læres, men at der også var en hel del forandringsledelse, der fulgte med.

Thomas Hansen, CFO, SG Produktion A/S:Skiftet af ERP-system har for os først og fremmest handlet om at fremtidssikre vores ERP-løsning. Vi stod med et 100% customized ERP-system fra en lille leverandør, og det udgjorde en alt for stor risiko for os. Med IFS har vi gjort os uafhængige af en lille leverandør, hvor vi selv skulle opfinde alle løsningerne. Samtidig har vi med en hosted løsning også reduceret den risiko der lå på driftssiden.”

 

Signe Henneberg, Projektleder, Curit: ”Det er skønt at se SG Produktion i drift i IFS. Rejsen hertil har ikke altid været lige nem, men deltagerne i projektet har udvist stort mod og har turdet tage springet ind i et standardiseret system, hvilket de har klaret rigtig godt. Vi glæder os til at følge SG på deres videre rejse med IFS.”

 

SG Produktion blev etableret i 1959 med hovedkvarter i Odense, hvor de beskæftiger over 100 medarbejdere i deres produktion og salgsafdeling. Virksomheden er et datterselskab af SG Armaturen koncernen, som har hovedsæde i Norge og med datterselskaber fordelt ud over Europa.

Læs mere om SG Produktion her – https://www.sg-as.com/da