25-11-2019 gik Semco Maritime A/S i drift med IFS Applications 10.
Opgraderingen fra IFS Applications 7.5 forløb uden driftsforstyrrelser og til planlagt tid.

Curit har sammen med Semco Maritime`s inhouse IT Business team forestået den tekniske opgradering til IFS Applications 10. ”Vi glæder os over det vellykkede projekt, og det gode samarbejde med et særdeles kompetent team hos Semco Maritime” siger Aase Appel Steffensen, Adm. direktør hos Curit ApS.

Hos Semco Maritime A/S udtrykkes der stor tilfredshed med det vellykkede projekt.
”Vi er naturligvis meget tilfredse med at komme sikkert i mål med et så stort og kompliceret IT projekt. Og vi ser nu frem til at høste de driftsmæssige gevinster som IFS Applications 10 forventes at give os” siger Jørgen C. Paarup, Corporate IT Manager hos Semco Maritime A/S.

Semco Maritime er en international ingeniør- og projektvirksomhed dedikeret til projekter i energisektoren. I næsten 40 år har Semco Maritime leveret design, fabrikation, service og vedligehold til kunders aktiver samt omfattende projektledelse i alle faser af energiprojekter. Fra nøglefærdige ingeniørløsninger til udlejning af personale og levering af komponenter, systemer og løsninger – Semco Maritime sikrer kunder og partnere i energisektoren sikre og kost-effektive løsninger.
Semco Maritime har 1.300 medarbejdere og afdelinger i Danmark, Norge, UK, Singapore og USA.
For mere information venligst se www.semcomaritime.com.

 

Update Curit nyheder – Følg Curit på Linkedin.