GomSpace fejrer en vellykket IFS 10-opgradering under ledelse af Søren Lind Therkildsen, Senior Director, og Omar Sleiman, Finance Business Partner ved GomSpace, samt Curit-teamet.

 

Foto: GomSpace

Aalborg, 17. januar 2024 – GomSpace, en markedsleder inden for rumteknologi med base i Aalborg, har gennemført en succesfuld opgradering fra IFS 9 til IFS 10.

 

Søren fortæller: “Curit har vist professionalisme og ekspertise under implementeringen af IFS 10-opgraderingen. Overgangen forløb glat, og vores daglige drift forblev upåvirket. Samarbejdet med Curits konsulentteam var en fornøjelse, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.”

 

Forløbet begyndte med en generel oprydning efterfulgt af en testopgradering i de første tre uger af september i 2023, hvor alle tilpasninger blev løftet til IFS 10. Efter en omhyggelig testperiode blev IFS 9 opgraderet til IFS 10 i løbet af den sidste weekend i september.

 

Opgraderingen af selve driftsmiljøet forløb smidigt med nedlukning kl. 12.00 fredag, og det opgraderede IFS 10-miljø var klar sent samme aften. Med støtte fra Curit blev IFS 10 konfigureret i løbet af weekenden, og mandag morgen var GomSpace klar til at bruge det nye system. De små problemer, der opstod, blev hurtigt løst i samarbejde med Curits konsulentteam, så driften forblev uforstyrret.

 

“Samarbejdet med Curit har været en positiv oplevelse, og vi har haft privilegiet at kunne stå mere eller mindre selvstændigt for opgraderingen med støtte fra deres konsulentteam” tilføjer Søren.

 

GomSpace ser frem til de forbedrede funktioner og muligheder, som IFS 10 bringer med sig, og denne opgradering markerer en vigtig milepæl i virksomhedens kontinuerlige engagement i at levere høj kvalitet og innovation.

 

Pressekontakt: Peter Eskelund Bering, Partner, Curit ApS, +45 2920 0796, pebe@curit.dk.