Mekoprint er netop gået live efter opgradering fra IFS Applications 9 til 10. Curit har forestået den succesfulde opgradering, hvor både den planlagte tid og de økonomiske ramme er blevet overholdt til stor tilfredshed for alle parter.

Udover de nye funktioner, som opgraderingen har medført, har Mekoprint A/S ikke mindst fået et markant løft i systemets svartider, som kan mærkes i det daglige arbejde. ”Opgraderingen er gået over al forventning, og vi har fået et system som kører væsentligt hurtigere end den gamle version!” udtaler Lars Bo Nielsen, CIO og ansvarlig hos Mekoprint A/S.

”Det har været en fornøjelse at arbejde med så professionelle folk, som der er hos Mekoprint. Deres fokus på at udnytte standarden har resulteret i, at der ikke er én eneste tilpasning, hvilket i høj grad har bidraget til den hurtige og fejlfri proces.” siger Carsten Kaaber, Projektleder og Salgsdirektør hos Curit.

Mekoprint A/S udvikler, designer og producerer kundespecifikke betjeningsløsninger, flexprint, grafiske overlays, EMC-afskærmning, metalemner og kabelkonfektionering. De har hovedkvarter i Støvring, et datterselskab i Polen, og tæt samarbejde med en række produktionspartnere i Asien. Mekoprint A/S har kunder i hele Europa.

https://mekoprint.com/da/