Den 29. april blev der for første gang afholdt IFS Connect Nordics på dansk grund og sikke et tilløbsstykke, det blev. Tivoli Hotel & Congress Center i København dannede rammerne for eventet, hvor deltagerne fik indsigt i de seneste nyheder fra IFS, mulighed for at netværke med branchefæller og dykke ned i de specifikke løsninger, der netop sikrer deres virksomhed mere forretningsværdi på tværs af hele organisationen. IFS demonstrerede, hvordan deres innovative løsninger øger produktiviteten og opnår høj performance, finansiel og organisatorisk agilitet på et fuldt booket event. Curit er glade for, at en så stor del af IFS Community havde taget turen til København for at deltage på denne flotte forårsdag. Vi fra Curit håber også, at de mange udenlandske deltagere tog sig tid til en lille sightseeing i vores fine gamle hovedstad.

Curit deltog som sponsor på IFS Connect Nordics med et hold af partnere og konsulenter, der havde en indholdsrig dag. Formiddagen stod på indlæg om AI og de muligheder det giver i blandt andet PSO og MSO samt om Sustainability, der bliver et større og større fokusområde for mange virksomheder. Om eftermiddagen var Curit repræsenteret i alle Break out-sessions, der omhandlede: Aerospace & Defence, Energy & Construction, Service & Telecommunications og Manufacturing. På de enkelte sessions blev der præsenteret nyheder, der lanceres i de kommende IFS opdateringer, hvilket betyder, at Curit er klar til at sparre med vores kunder om, hvad den nyeste opdatering giver af muligheder.

Udover det tilrettelagte program var der også tid til at netværke med både kunder, andre IFS-partnere og IFS-repræsentanter. En stor tak til alle vores trofaste kunder, der lagde vejen forbi vores stand og fik en spændende snak om fremtidens muligheder og løsninger i IFS. Det er altid en fornøjelse at have anledning til at møde vores kunder og få en snak om, hvad det er, der optager dem.

Sidst, men ikke mindst, skal der lyde et stort tillykke til Morten Jørgensen Vesterager og Semco Maritime, der var så heldige at løbe med den store Curit Toblerone.