For Curit og Kamstrups IT-afdeling og forretningsenheder sluttede 2021 med stor travlhed. D. 1. november gik Kamstrup nemlig live med IFS i yderligere to divisioner, Kamstrup Water og Kamstrup Heat/Cooling, således at man nu på tværs af hele virksomheden bruger IFS som ERP-system.

 

Inge Louring, Supply Chain Konsulent ved Curit, kommenterer: ”Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med så mange professionelle og kompetente medarbejdere. Deres måde at håndtere problemstillinger og videreudvikle på løsningerne, så de svarer til forretningsbehovet, har været fantastisk inspirerende.”

 

Projektet er forløbet over to år med over 50 projektdeltagere, der alle har været meget kompetente, professionelle og engagerede.

 

Casper Gjørup, Enterprise Systems Manager ved Kamstrup, fortæller: ”Vi er stadig i en stabiliseringsperiode med IFS implementeringen, hvor nye processer og tekniske løsninger skal optimeres og stabiliseres. Set fra 10.000 fod er implementeringen gået rigtig godt, og vi har været tilfredse med supporten fra Curit og IFS. Vi har nu en ERP løsning, der kan skaleres og understøtte forretningen mange år frem”.

 

I tiden fremover vil Curit og Kamstrup fortsætte det tætte samarbejde gennem driftssupport og videreudvikling, således at løsningen udvikler sig i takt med Kamstrups forretningsbehov.

 

Læs mere om Kamstrup her: https://www.kamstrup.com/da-dk