Ugen før efterårsferien, var IFS vært for den første konference med fysisk tilstedeværelse siden coronanedlukningen i 2019. Vi fra Curit deltog med et team på fire. Med hovedtemaet værende IFS Cloud og lanceringen af den seneste version 22R2, var der stort fokus på fremtidens IFS, og om hvordan IFS kunder kan accelerere forretningsautomatisering og styrke deres organisations analysemuligheder med nye kapabiliteter i de kommende versioner af IFS Cloud.

Digital transformation og moments of service var nogle af de buzzwords, der var at finde både hos oplægsholderne og rundt omkring ved standene på konferencen, hvor remote assistance, digitale labels og IoT integrationer blandt andet var noget af det, som gjorde indtryk. Ved siden af dette var bæredygtighed og IFS’ måde at understøtte organisationers rejse mod en mere bæredygtig fremtid også noget, som i år havde vundet plads på agendaen, og som vi hos Curit også tror på bliver et emne, vi kommer til at integrere mere, når der tales om ERP-systemer.

I fantastiske omgivelser i Miami Beach fik vi også rig mulighed for at netværke med nogle af vores kunder, andre partnere og vores relationer hos IFS, hvilket var skønt endelig at have mulighed for at gøre, ’face-to-face’.

Tak til IFS for et bragende godt event og tak til de kunder som havde taget turen derover.

Hvis der er nogle af jer, som er nysgerrige efter hvad en IFS konference indebærer, så har IFS lavet et lille recap af ugen der gik, som kan ses her:

 

IFS Unleashed Recap

Ses vi næste år?