Midt i disse kolde tider har AffaldVarme Aarhus taget et kvantespring ind i fremtiden da de mandag d. 4-1-2021 gik live med IFS Applications 10.
Efter en intens implementeringsperiode på ni måneder er systemet er nu i drift med over 400 brugere og for alle koncernens selskaber, uden én eneste tilpasning, og præcis til såvel den planlagte tid som økonomi. ”Det er en imponerende bedrift, og kunne ikke være sket uden AffaldVarme Aarhus’ dedikerede og arbejdsomme medarbejdere, som har arbejdet ekstra hårdt for at få det hele til at lykkedes” udtaler Peter Bering, Projektleder fra Curit.

Curit har haft rollen som teknisk implementeringspartner og dermed stået for alt fra foranalyse, projektering og teknisk opsætning til den praktiske implementering via workshops med rådgivning og undervisning i IFS Applications 10. Og implementeringen blev forestået i et tæt samarbejde mellem Curit, Devoteam og AffaldVarme Aarhus’ nøglemedarbejdere.
”Samarbejdet mellem AffaldVarme Aarhus, Curit og Devoteam har været fremragende og helt klart bidraget til det succesfulde implementeringsforløb” udtaler den interne projektleder Per Vasegaard fra Devoteam.

Nu står de kommende måneder på en stabilisering i det nye system, men allerede hurtigt forventer AffaldVarme Aarhus skulle udvide brugen af IFS Applications til flere forretningsområder, herunder strategisk HR. “Det har været en fornøjelse at samarbejde med Curit, som meget fleksibelt og målrettet har arbejdet mod at skabe løsninger til begge parters fordel. Vi ser frem til at udvikle vores brug af IFS yderligere” udtaler stabschef Lars Gjørtz Hougaard fra AffaldVarme Aarhus.

AffaldVarme Aarhus leverer fjernvarme til 350.000 mennesker i Østjylland og genanvender affald for 166.000 husstande i Aarhus Kommune. Koncernen er ejet af Aarhus Kommune og har cirka 450 medarbejdere.
Læs mere om AffaldVarme Aarhus