Efter en grundig markedsgennemgang i samråd med Torben Storgaard fra Herbert Nathan, har rederiet ESVAGT A/S, der leverer sikkerhed og support til offshore vind olie/gas, netop igangsat første skridt på vejen til at implementere IFS Applications som deres fremtidige ERP-system.
Første skridt består af en foranalyse, der skal afdække og sikre, at Curit, IFS Applications og ESVAGT A/S er det forventede optimale match.

”Vi havde hørt godt om IFS Applications og Curit, og da vi blev præsenteret for systemet og Curits løsningsforslag var vi overbeviste” siger Sisse Mai, CFO hos ESVAGT A/S.

“ESVAGT A/S er en spændende virksomhed der matcher IFS Applications særdeles godt. Vi er derfor meget glade for at de har valgt Curit som deres fremtidige ERP-leverandør og samarbejdspartner” siger Aase Appel Steffensen, Adm. direktør hos Curit.

ESVAGT A/S er et dansk rederi med hovedkvarter i Esbjerg, og kontorer i Aberdeen og København. ESVAGT A/S beskæftiger 900+ medarbejdere on- and offshore, og har en flåde på 40+ specialiserede fartøjer.
Læs mere om ESVAGT A/S
Læs mere om HERBERT NATHAN