Som en vigtig del af den strategiske HR kan du nu i IFS Cloud nemt, overskueligt og effektivt planlægge og gennemføre rekruttering af nye medarbejdere til din organisation. Modulet IFS Rekruttering giver dig de værktøjer, der sikrer en smidig proces fra ønsket om at udvide dit medarbejderteam til oprettelse og onboarding af nye medarbejdere. IFS Rekruttering giver dig mulighed for at bevare overblikket over kandidater og over processen, så du ikke misser den helt rette kandidat undervejs og samtidig sikrer, at processen ikke bliver abrupt og kompliceret.

Den første del af flowet i IFS Rekruttering er stedet, hvor du beskriver behovet for en ny ansættelse, hvor i organisationen vedkommende skal placeres, præference for ansøgertype, ansættelsestype, dato-information, hvem der har oprettet rekvisitionen og eventuelle bemærkninger. Oprettelse af rekvisitionen sker i Ny Personalerekvisition, som er en to-trinsassistent med indbygget godkendelse af rekvisitionen.

Når en rekvisition er oprettet, kan du derefter tilknytte yderligere informationer til den. På denne måde kan du samle information til brug i et stillingsopslag.

Herefter kan ansøgere nu oprettes i takt med, at ansøgningerne kommer ind. Da en virksomhed ofte har flere rekrutteringer i gang samtidig, knyttes ansøgere til en specifik rekvisition. Dette sikrer, at du kan bevare overblikket over de enkelte rekrutteringer og ansøgere.

Alle oprettede ansøgere vil blive vist i oversigten Talent Pool, hvorfra du kan skabe et overblik over antallet og informationerne om de enkelte kandidater, såsom kontaktoplysninger, erfaringer og vedhæftede dokumenter som CV. Talent Pool er en liste, hvorfra du også kan søge detaljer om en enkelt kandidat. Undervejs i rekrutteringsforløbet kan du holde dig opdateret på status for den enkelte ansøger, herunder om vedkommende er registreret i systemet, i gang med ansættelsesforløb, eller om de har fået tilbudt jobbet (registreret, under rekruttering og jobtilbud).

Når en kandidat har gennemløbet rekrutteringsprocessen og accepteret jobtilbuddet, kan du nemt oprette en Ny medarbejder ved at overføre data fra Ansøgerinformation til Medarbejder Fil. Derved undgår du yderligere behov for genindtastning af medarbejderdata.

Endelig kan der selvfølgelig også oprettes en rekrutterings-lobby, hvor du kan danne et overblik over de mest anvendte informationer og statistik i forbindelse med brugen af modulet.

Du kan som Administrator af Rekrutterings-modulet administrere adgange, f.eks. således at dine kolleger kan få adgang til information om kandidaterne i systemet uden at kunne lave ændringer.
IFS Rekruttering kan også integreres med SmartRecruiters, hvis din virksomhed bruger denne platform i forbindelse med rekrutteringer.

Har du og din virksomhed spørgsmål eller ønsker mere information om IFS Rekruttering, så tøv ikke med at tage fat i en af vores dygtige HR-konsulenter.