Året, der gik, har været fyldt med en masse spændende projekter både hos nye og gamle kunder.

 • Januar startede med, at AffaldVarme Aarhus gik i drift på IFS Applications til aftalt tid og inden for den budgetterede økonomi.
 • Kort efter fulgte en opgradering i februar hos Mekoprint, som fik løftet deres version af IFS Applications 10 til den seneste update.
 • I marts afholdt vi årets første webinar i samarbejde med vores partner, TARGIT, omhandlende den værdi, der kan frigives gennem transparens i data. Marts var også måneden, hvor IFS lancerede den helt nye IFS Cloud, som fremtidens ERP-system, der fremover skal køre sideløbende med IFS Applications.
 • April bød på signering af en ny kunde, Ib Andresen Industri, som valgte Curit og IFS Applications som deres fremtidige ERP-system. Administrerende direktør hos Curit, Aase Appel Steffensen kommenterede: ”Jeg havde aldrig troet, at den virksomhed vi stiftede i 2003, en dag skulle vokse til at blive udvalgt som leverandør til en af Danmarks industriikoner. Det gør mig stolt og understreger at vores strategi, om at sætte kunden i fokus, har båret frugt”.
 • I starten af juni, kunne vi igen fortælle om signering med en ny kunde. Denne gang med SG Produktion som er specialist i belysning til bolig- og projektmarkedet og har hovedsæde i Odense.
 • Derudover blev juni også måneden, hvor Grønbech og Sønner med over 100 brugere gik i drift på IFS Applications efter en effektiv og intens implementeringsperiode på blot fire måneder.
 • I juli og august stod den på sommerferie, både hos kunder og hos Curit. I Curit blev tiden udnyttet til en re-certificering af de konsulenter, der allerede tidligere havde opnået en certificering inden for deres område, og ny-certificering af de nye medarbejdere.
 • I september lød startskuddet for et nyt projekt, da analysefasen hos Ib Andresen Industri blev igangsat, hvor skjorte og jakke blev skriftet ud med sikkerhedsudstyr. Denne periode kulminerede i november med to prototypedage, hvor Curit-konsulenterne efter mange ugers analyse af virksomhedens forretningsbehov præsenterede skitsen til den fremtidige løsning.
 • I begyndelsen af oktober blev det CREADIS Wind Solutions tid til at gå i drift på IFS Applications efter en implementeringsperiode på fire måneder. Oktober var også måneden, hvor vi afholdt årets andet og sidste webinar, omhandlende service og vedligehold i samarbejde med vores partner DIS, hvor der blev talt om vigtigheden af en god asset struktur, og om de muligheder et EAM-system giver for at styre planlagt vedligehold i en produktionsvirksomhed.
 • Året sluttede med en opgradering hos AffaldVarme Aarhus i november, hvor de på rekordtid, og under et år efter go-live, opgraderede deres IFS Applications 10 til nyeste version. November blev også måneden, hvor Kamstrup gik live med IFS i divisionerne Kamstrup Cooling og Kamstrup Water, således at man på nu på tværs af hele virksomheden bruger IFS som ERP-system.
 • Og endelig afholdt vi virksomhedsspil hos SG Produktion i december, hvilket skal fungere som en generalprøve på den virkelighed, der venter, når de til marts går live med systemet.

Som det ses, har vi haft mange gode oplevelser i løbet af det forgangne år. Kom, lad os sammen skabe noget endnu større i 2022!

Glædelig jul og godt nytår!

Læs alle historierne på https://www.curit.dk/blog/