Den 4. oktober 2021 gik CREADIS live med IFS Applications 10, efter en intens implementeringsperiode på bare fire måneder, hvor Curit- og CREADIS-medarbejdere i samarbejde, har arbejdet benhårdt for at få alle brikkerne på plads inden driftsstart. Systemet er nu i drift og forventningerne til fremtiden er tårnhøje. Systemet er blevet implementeret indenfor de aftalte rammer for både økonomi og tid. Projektleder fra Curit, Mikael Thomsen kommenterer: ”Vi glæder os over at CREADIS er kommet i drift på IFS. Det har været en fornøjelse at samarbejde med projektteamet fra CREADIS, der er gået til implementeringen med et stort engagement og en nysgerrighed der har gjort implementeringen til en succes”. Trods CREADIS Wind Solutions størrelse så er IFS installationen gearet til fremtidens krav. Her er både avanceret dokumentstyring, PDM og projekt – alt sammen noget som skal sikre at man kan imødekomme kundernes høje krav til effektivitet og sporbarhed.

 

Forud for projektet har Benny Nielsen (Devoteam/Creval.dk), assisteret CREADIS med en grundig foranalyse, som endte med et valg af Curit og IFS Applications som deres kommende ERP-leverandør og system. Projektteamets sammensætning, bestående af CREADIS-medarbejdere som har været vel vidende om deres forretningsbehov og Curit-medarbejdere med stor viden om IFS Applications og best practice for netop denne type virksomheder, har gjort hele forløbet meget iterativt, hvor analyse, projektering og implementering har forgået sideløbende med hinanden. Dette har tilladt en agil tilgang, hvor der hele tiden har været mulighed for at tilpasse projektet til de behov der blev fundet undervejs. ”Jeg er imponeret over hvor meget de har formået at få opsat og fået på plads – de går live på et system som andre kunder bruger mange år på at få etableret” udtaler løsningsarkitekt på projektet og partner hos Curit, Peter Bering.

 

I de kommende måneder vil der hos CREADIS Wind Solution være et stort fokus på at få stabiliseret forretningen i det nye system, samtidig med at de nysgerrige ingeniører kan få lov til at udvide deres kendskab endnu mere til de mange muligheder som IFS Applications har at byde på. Niels Christian Lind-Frandsen VP, CREADIS Wind Solutions kommenterer: ”Med IFS løsningen får vi mulighed for at kombinere en række IT-platforme og programmer i én løsning, og derved sikrer at der er færre fejlkilder, samt at vores kollegaer bliver eksperter i ét system i stedet for bekendte med mange forskellige. Curit har ikke bare implementeret systemet, men har også været en sparringspartner igennem hele processen fra start til slut.”

 

Vi ser meget frem til at være en del af CREADIS Wind Solutions fremtid, og på baggrund af den indsats der blev leveret under implementeringen, spår vi dem stor succes!

 

Læs mere om CREADIS Wind Solutions her: www.creadiswindsolutions.com