Curit har aldrig efterladt et ERP-projekt på bagperronen. Det jyske ERP-hus, der to gange er kåret som årets bedste
ERP-virksomhed af Computerworld, har deres egen opskrift på vellykkede ERP-projekter. Den baserer sig på ERP-platformen IFS Cloud og en entreprenant kundetilgang.

 

Curit var i mange år en af Danmarks hemmelige it-successer. Det jyske ERP-hus med adresse i Vejle opererede under radaren som den første danske partner for IFS, og kendskabet til både Curit og IFS-platformen var begrænset. Sådan er det ikke mere. Siden Curit første gang i 2018 og igen i 2020 blevet kåret som årets ERP-virksomhed af Computerworld, er virksomheden for alvor kommet pa landkortet, ligesom også IFS er rykket frem i rækkerne og har fået et solidt fodfæste pa det danske ERP-marked.

Kundetilfredshed frem for nøgletal

 

Curit er i dag landets suverænt største IFS-partner og en solid vækstvirksomhed med en kontinuerlig tilgang af nye kunder. ”Vi skiller os nok lidt ud fra de øvrige ERP-implementeringshuse. Vi er en god, stabil jysk virksomhed, der ikke bare stormer hovedkulds derudaf. Vi har en stor samvittighed og en personlig involvering i vores kunder. Det går os oprigtigt på , hvis en kunde har et problem. Det er det og ikke omsætning og nøgletal, der fylder, når vi mødes i ledelsen. Det forplanter sig til hele organisationen, og jeg tror, det er en helt central årsag til, at vi aldrig har haft et eneste ERP-projekt, der ikke er kommet i mål,” siger salgsdirektør i Curit, Carsten Kaaber.

En anderledes ERP-tilgang

Han stiftede for 20 år siden Curit sammen med Aase Steffensen, begge med en fortid i IFS. I dag tæller virksomheden 40 medarbejdere, som alle er specialiserede i IFS-platformen. Kunderne er store og mellemstore virksomheder med en vis kompleksitet. Det kan være en kompleks produktion, avanceret supply chain, krav til meget høj sporbarhed, en kompleks serviceforretning, projektstyring osv.

”IFS passer rigtig godt ind i virksomheder med noget kompleksitet i sig. De har brug for et mere avanceret og agilt ERP-system, som ikke skal bygges sammen af alle mulige partnersystemer. IFS
Cloud samler alle komponenter i én platform med meget dyb funktionalitet og halvårlige opdateringer. Det er ikke en app-store af produkter, hvor du ender med et kludetæppe af leverandører. Det er en meget klar distance mellem IFS og andre ERP-leverandører i vores segment,” siger partner i Curit, Peter Bering.

Service Management vokser

IFS dækker alle områder af ERP og har inden for de seneste år oprustet inden for service med opkøb af en markedsledende optimeringsmotor (PSO) til optimering af Field Service og ITS-systemet IFS Assyst. Curit er fulgt i IFS’ fodspor og er i dag udbyder af begge løsninger. ”Service Management er et vækstmarked og et område, vi satser pa . PSO-løsningen og Assyst er åbne produkter,
der både kan køre sammen med IFS-platformen og et hvilket som helst andet ERP-system, så det kan åbne nogle interessante døre for os til nye kunder, hvilket det allerede har gjort,” siger Carsten Kaaber og glæder sig over, at Curit og IFS bliver ved med at spille hinanden gode.