Curit bliver ny samarbejdspartner og forhandler af TARGITs business intelligence-platform

Sammen skal de styrke it-løsninger til Curits forretningsområder.

TARGIT, der er ledende udbyder af business intelligence software til både nationale og internationale virksomheder, har i dag offentliggjort, at de indgår i et spændende samarbejde med Curit.

Curit, som er specialister med over 20 års erfaring med ERP-systemet IFS Applications, er blandt andet kåret til Danmarks bedste ERP-leverandør i Computerworld Top 100 i 2020. Desuden har Curit en skarp portefølje af kunder som Mekoprint A/S, GateHouse, Novenco Building & Industry A/S og mange flere.

Et perfekt match
Hos Curit er der ingen tvivl om mulighederne for det nye samarbejde:
–  Vi har indgået et partnerskab med TARGIT, som vi er sikre på, vil komme mange af vores kunder til gode. TARGIT er et oplagt supplement til IFS for de af vores kunder, som har behov for at tage præsentationen af nøgletal til et højere niveau. Vi er gennem flere år stødt på TARGIT hos vores eksisterende kunder, og har altid været fulde af respekt for såvel produktet som organisationen bag. Nu tager vi konsekvensen og gør det mere oplagt og endnu lettere at ibrugtage denne mulighed, fortæller Aase Appel Steffensen, adm. Direktør i Curit.

Samme system – nye muligheder
IFS Applications har altid været meget stærke på funktionalitet og stamdata, og med TARGIT Decision Suite som frontend-løsning får brugerne nu mulighed for nemt at tilgå relevant data fra flere kilder gennem brugervenlige analyser, rapportering og dashboards i én integreret platform. Dette kan reducere tidsforbruget for rapporteringsopgaver og frembringelse af oplysninger betragteligt, og samtidig vil IFS-brugere få den optimale værdi ud af deres data.
Hos TARGIT er vi drevet af én vision – vi vil hjælpe organisationer med at realisere den fulde værdi af deres data, udtaler Lars G. Bang, CSO hos TARGIT.

Løsningen er baseret på pre-definerede kuber, som Curit har udviklet specifikt til IFS Applications. Konceptet er hurtig implementering, hvor kunden i løbet af få dage eller uger har en business intelligence-platform implementeret. Det betyder en overskuelig omkostning og hurtig værdiskabelse. Samtidig er der stor fleksibilitet og mulighed for at tilrette løsningen til de specifikke behov, kunden har.

Der venter en spændende rejse forude, og hos TARGIT ser man frem til at løse projekter sammen med Curit:
Vi har meget store forventninger til samarbejdet med Curit, som er anerkendt for deres professionalisme, tunge kompetencer og troværdighed, som vi også selv lægger stor vægt på. Det nye partnerskab er en meget stærk manifestation af TARGITs dedikerede fokus på at udvide og fastholde et stærkt økosystem af både nationale og internationale partnere. Vi glæder os til at skabe både kort- og langsigtet værdi for Curits eksisterende og nye kunder. slutter Lars G. Bang.