KICK-OFF

Det var med stor spænding og efter længe venten, at Curit og Ib Andresen Industri endelig kunne tage hul på samarbejdet om at implementere IFS Applications og derved transformere den danske industrikoncerns ERP-landskab. Torsdag, d. 2. september 2021 lød startskuddet, hvor projektdeltagere og interessenter fra begge virksomheder var samlet til kick-off.

”Det fortæller meget om en kundes parathed, når man rundt om i virksomheden ser videoer af direktøren, der fortæller om vigtigheden af det, de står overfor” udtaler projektleder fra Curit, Peter Bering.

Dagen startede med en omfattende fabriksgennemgang, der bibragte Curit-konsulenterne en indsigt i de mange forskelligartede forretningsområder, som skal håndteres. IFS Applications skal nemlig rumme hele forretningen fra spaltning og klipning af de store stålcoils i stålservicecentrene over bearbejdning i form af eksempelvis laserskæring, bukning og profilvalsning til effektiv kundepleje. Ib Andresen Industri går til projektet med et ønske om at blive ’One Company’, hvilket deres nye IFS Applications løsning skal afspejle.

For Curit og Ib Andresen Industri står efteråret nu i analysens tegn, og inden julen sætter ind, skal Curit i en prototypefremlægning demonstrere, hvordan de mange ønsker og krav, som Ib Andresen Industri har, kan realiseres i IFS Applications.