KEN HYGIENE SYSTEMS A/S, der er en markedsledende virksomhed med over 75 års erfaring inden for udvikling, produktion, salg og servicering af desinficerende opvaskemaskiner, bækkenvaskere og laboratorieopvaskemaskiner, har valgt IFS Applications som deres fremtidige ERP-system.   

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S har i samarbejde med chefkonsulent Expert Director Flemming Ehlert hos Devoteam / HerbertNathan & Co valgt IFS Applications som virksomhedens fremtidige ERP-system. Implementeringen foretages af Curit ApS. 

”Vi har valgt IFS Applications, da de fire hovedsøjler, som IFS Applications bygger på – Projects – Manufacturing – Service & Asset – Supply Chain, er netop hvordan vi ser vores egen virksomhed og hvad den er bygget op omkring.
Med Curit som implementeringspartner, ser vi det som det perfekte match!” siger Henning Sørensen, Økonomi- og IT-direktør. 

“KEN HYGIENE SYSTEMS A/S er en spændende virksomhed med en drift og produktion der er et særdeles godt match med IFS Applications  , og vi er derfor meget glade for at de har valgt IFS Applications og Curit som deres fremtidige ERP-leverandør og samarbejdspartner” siger Carsten Kaaber, Salgsdirektør hos Curit. 

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S har hovedkvarter i Broby på Fyn, og med datterselskaber i Sverige og Norge. KEN HYGIENE SYSTEMS A/S har kunder i Skandinavien, Europa, Mellemøsten, Japan og Australien.
Læs mere om KEN HYGIENE SYSTEMS A/S