20.01.2020 gik Controlled Polymers A/S i drift med IFS Applications 10 som afløser for det hidtidige ERP-system Concorde XAL.

Curit har forestået hele projektet fra foranalyse, projektering og tekniske opsætning
til den praktiske implementering via workshops med rådgivning og undervisning i IFS Applications 10.

”Det har været en anderledes og spændende opgave med en virksomhed, hvor sikring af produktkvalitet er et så centralt og gennemgående krav i hele flowet fra salg til levering hos kunden. Vi er derfor også meget tilfredse med at have imødekommet disse krav i den endelige IFS-løsning” siger Aase Appel Steffensen, Adm. direktør hos Curit ApS.

“Hos Controlled Polymers A/S har vi set frem til, at komme at kommer over på en ny og moderne ERP platform, der skal sikre, at vi kan leve op til fremtidens krav fra vores kunder, at vi får forbedret vores dataindsamling med henblik på identifikation af indsatsområder, at vi får automatiseret en række manuelle processer og derigennem mindsker risikoen for menneskelige fejl.
Valget faldt på IFS Applications til opgaven.
At implementere et nyt ERP system har været en stor opgave for vores relativt lille organisation, for vi løfter med implementeringen vores IT niveau i betragtelig omfang. Samtidigt skal vi fastholde vores fleksibilitet i forhold til vores kunder.
Jeg skylder derfor mine medarbejdere en stor tak for deres arbejdsindsats med projektet, samtidigt med, at de har skullet varetage deres daglige arbejdsopgaver i sædvanligt omfang. Tak til Curit for deres samarbejde omkring transformation af manuelle processer til data og processer i IFS og forståelsen af nødvendigheden for fleksibilitet og tilpasning til kundekrav.” udtaler Mogens Larsen Adm. Direktør hos Controlled Polymers.

Controlled Polymers A/S er en dansk virksomhed der producerer og leverer Compounds og Masterbatches til mange forskellige brancher, herunder til medicinal/farmaceutiske produkter, høreapparater, fødevare emballage og elektronik hardware.
Virksomheden der har hovedsæde i Ribe eksporterer til mere end 25 lande.

Læs mere om Controlled Polymers A/S

 

Update Curit nyheder – Følg Curit på Linkedin.