AffaldVarme Aarhus, der står for affaldshåndtering i Aarhus Kommune og leverer fjernvarme i Østjylland, har valgt IFS Applications som deres fremtidige ERP-system.

”På baggrund af de indkomne bud fra de udbuds-deltagende ERP-leverandører viste Curit sig at levere det bedste bud, og baseret på det foreløbige samarbejde er vi blevet bestyrket i vores valg af Curit som vores fremtidige ERP-leverandør” siger Lars Gjørtz Hougaard, Stabschef hos AffaldVarme Aarhus.

“AffaldVarme Aarhus er en ny og spændende virksomhedstype og branche i vores kundeportefølje, og nok så vigtigt med et administrativt og driftsmæssigt flow,
der matcher særdeles godt med IFS Applications. Vi er derfor meget glade for, at de har valgt IFS Applications og Curit som deres fremtidige ERP-leverandør og samarbejdspartner” siger Aase Appel Steffensen, Adm. direktør hos Curit.

Projektet for idriftsætning af IFS Applications hos AffaldVarme Aarhus 4. januar 2021, er netop startet med et kick off, og de første workshops til foranalysen er planlagt og igangsat.

AffaldVarme Aarhus håndterer ca. 230.000 tons affald, som indsamles fra 163.000 husstande eller modtages på Aarhus Kommunes syv genbrugsstationer; og leverer varme til 350.000 personer i Østjylland
AffaldVarme Aarhus-koncernen består af AffaldVarme Aarhus Holding A/S, AffaldVarme Aarhus Genbrug P/S og AffaldVarme Aarhus Genbrug Komplementar ApS, og har ca. 400 medarbejdere.

Læs mere om AffaldVarme Aarhus