AffaldVarme Aarhus har netop gennemført og godkendt overtagelsesprøve for IFS Applications. Overtagelsesprøven er en slags generalprøve for idriftsætning af IFS Applications, hvor AffaldVarme Aarhus i et testmiljø har kørt flows og gennemført transaktioner, der svarer til den måde de kommer til at bruge og arbejde med IFS Applications i den virkelige verden.

”Vi har gennemført over 200 test scenarioer, fordelt på alle vores forretningsområder – det har været en hård omgang men nu kan vi føle os trygge ved at go-live til januar” udtaler Pernille Kaastrup, test-ansvarlig hos AffaldVarme Aarhus. Den interne projektleder, Per Vasegaard fra Devoteam, er også positiv over den velafviklede overtagelsesprøve.

“Det er meget tilfredsstillende at projektet forløber så godt og problemfrit. Takket være vores dygtige medarbejdere og et godt samarbejde med Curit” siger Lars Gjørtz Hougaard, Stabschef hos AffaldVarme Aarhus.

“Vi er glade og meget tilfredse med den vellykkede overtagelsesprøve. Hermed er vi kommet mange skridt nærmere en god og sikker go-live start den 4. januar 2021” siger Peter Eskelund Bering, Projektleder og partner hos Curit.

AffaldVarme Aarhus leverer fjernvarme til 350.000 mennesker i Østjylland og genanvender affald for 166.000 husstande i Aarhus Kommune. Koncernen er ejet af Aarhus Kommune og har cirka 450 medarbejdere.
Læs mere om AffaldVarme Aarhus