Når man som AffaldVarme Aarhus benytter Curit Managed Cloud, behøver det ikke at være et stort arbejde at holde sin IFS opdateret til seneste version. AffaldVarme Aarhus har netop – i samarbejde med Curit – opgraderet fra IFS Applications 10 Update 9 til Update 13. Den succesfulde opgradering fandt sted under 12 måneder efter de første gang gik i drift på IFS Applications i januar 2021. Den primære årsag til, at opgraderingen forløb fuldstændig som planlagt, er at der er meget få tilpasninger til IFS Core funktionalitet hos AffaldVarme Aarhus, hvilket minimerer opgraderingsarbejdet betydeligt.

 

”Ved at holde sig løbende opdateret får man som virksomhed adgang til nyeste funktionalitet og fejlrettelser. Men vigtigst, så får man resat sin IT-gæld, der ellers langsomt oparbejder sig, når ens IT-systemer langsomt forældes. Med rettidig indsats og et moderne ERP-system som IFS Applications behøver opgraderinger ikke at være en større ting længere” udtaler projektleder Peter Bering.

 

Opgraderingen blev først udført på et testmiljø, hvorefter AffaldVarme Aarhus selv udførte interne kvalitetstests. Testforløbet blev gennemført i ro og mag over nogle uger, og selve opgraderingen af produktionsmiljøet blev herefter udført med minimal påvirkning af driften.

 

Curit Managed Cloud Solution er et produkt som giver Curits kunder mulighed for at holde sig opdateret med det seneste fra IFS med en årlig update, som sikrer, at de senest udviklede funktionaliteter kan ibrugtages kort efter lanceringen.

 

AffaldVarme Aarhus leverer fjernvarme til 350.000 mennesker i Østjylland og genanvender affald for 166.000 husstande i Aarhus Kommune. Koncernen er ejet af Aarhus Kommune og har cirka 450 medarbejdere.

Læs mere om Affald Varme Aarhus her: https://www.affaldvarme.dk/