Efter en fantastisk tur til Hi-messen, hvor vi repræsenterede Curit, er vi nu tilbage på kontoret og stadig i færd med at fordøje alle indtrykkene. At møde både velkendte og nye ansigter under dette store event for teknologibranchen var virkelig en fornøjelse.

 

Peter Bering, vores repræsentant, delte sin oplevelse: “Hi-Messen bød på mange interessante samtaler med personer, som vi typisk kun møder som slutbrugere af vores systemer. Det var en fornøjelse at få lov til at tale direkte med dem om deres behov og blive bekræftet i, hvordan IFS’ forretningsviden giver udslag i et system, der løser det.

 

Vi vil gerne udtrykke vores tak til alle jer, der besøgte vores stand på Hi-messen. At dele vores viden inden for IFS-systemet og høre jeres perspektiver var virkelig givende. Vi ser allerede frem til det næste event, hvor vi håber at kunne fortsætte samtalen. Måske ses vi allerede til Industry 4.0?

 

Industry 4.0 finder sted den 2. november 2023 i Vejle. Temaet er AI, hvor vi vil dykke ned i, hvordan teknologien kan revolutionere produktion. Vi glæder os til at udforske vejen til en mere effektiv, intelligent og bæredygtig produktion!