Første måned af 2023 er nu gået på hæld, og for to af vores dygtige konsulenter har der været ekstra meget at se til. De har nemlig deltaget i IFS SaKo 2023, som i år blev afholdt i The O2 Arena, London fra d. 16 til d. 20. januar. 2023 IFS Global Sales Conference er en konference arrangeret af IFS, hvor partnere, leverandører og IFS-medarbejdere mødes for at netværke, høre oplæg om de seneste trends i IFS og diskutere fremtidens ERP i fællesskab.

I år var vi repræsenteret ved Bjarke Paulin Beske og Anne Louring, som begge er med i salgsteamet hos Curit.

Fokus for konferencen var denne gang IFS Cloud. Dagene var spækket med aktiviteter og spændende oplæg, hvor et af de gennemgående budskaber var vigtigheden af at gøre det bedre for IFS partnere, så de i deres respektive lande kan gøre det bedre for kunderne. IFS mener nemlig, at partnerskabet er vejen frem, så IFS til trods for at være et globalt firma, kan være repræsenteret lokalt via partnere som Curit og dermed sikre et nærvær, som ellers ville have været en udfordring.

Derudover var der også tid til at se tilbage på året, der gik. Et år, hvor IFS i fællesskab med deres partnernetværk igen er vokset og klarer sig rigtig godt på markedet både indenfor ERP og EAM. I slutningen af konferencen blev der afholdt Awardshow, hvor Norden vandt prisen som årets Market Unit.

Der var rig lejlighed til at netværke, både i stort forum med deltagere fra hele verden, og også i mindre grupper, hvor der var lavet arrangementer baseret på ens geografiske placering. Her havde Anne og Bjarke en aften kun med andre partnere og IFS-medarbejdere fra de nordiske lande. Der blev netværket, snakket om salgsprocesser, og om hvordan de forskellige partnere arbejder med at bevæge sig ind i IFS Cloud.

Alt I alt har turen været meget givende, og vi har hos Curit fået to konsulenter retur, som er mere end klar til at give den gas sammen med vores kunder og leads i 2023!

 

Key take aways

 • IFS er markedsleder inden for FSM, EAM, ESM og ERP!
  • Ifølge Gartner er IFS stadig markedsleder inden for Field Service Management, Enterprise Asset Management, Enterprise Service Management og Enterprise Resource Planning. IFS leverer enestående løsninger inden for én fælles industripakkeløsning, og de fokuserer og investerer stadig i at udvikle deres produkt til deres kernebrancher som er:
   • Fremstilling, Service, Telekom, Rumfart og Forsyning.
  • Sikre partneraktivering tidligere i kundernes ERP-livscyklusrejse
   • Uanset om du som kunde opgraderer eller implementerer IFS for første gang, anbefaler IFS, at man vælger en partner, såsom Curit, der kan hjælpe dig igennem processen. Partneren hjælper dig med at forberede dig på projektet, sikre, at løsningen matcher dine forventninger, sikrer forretningsværdi og muliggør fremtidig vækst.
  • Indtast et langsigtet engagement for at realisere IFS Cloud-værdi.
   • Når du beslutter dig for at opgradere eller implementere IFS Cloud, anbefales det, at du indgår i et langsigtet samarbejde med din ERP-partner for at realisere den sande værdi af IFS Cloud. IFS Cloud-platformen giver dig en kraftfuld, fleksibel, åben platform, der sætter brugeroplevelsen først, leverer 100 % åbne API’er og har indlejrede innovationer såsom kunstig intelligens og IoT. En strategi, der guider virksomheden i at bruge disse funktioner, og sikre merværdi, efterhånden som tiden går og I som virksomhed udvikler jer.
  • Forbliv Evergreen og find din implementeringsstrategi for en kontinuerlig forretningsudvikling.
   • Evergreen giver dig muligheden for altid at være på den nyeste version af softwaren uden forstyrrelser med fuldskala opgraderinger. Det giver også større synlighed, forudsigelighed, kontrol og fleksibilitet i planlægningen af ​​din forretningsudvikling og indførelse af nye funktioner fra IFS.