Udover, at vi hos Curit hele tiden ønsker at udvikle og dygtiggøre os inden for IFS Applications og Cloud, så vi kan yde den bedste ekspertise, ønsker vi også at dygtiggøre os i at have et langt og godt samarbejde med vores kunder. Vi mener, at et godt samarbejde og en god service kan gøre hele forskellen for, om kunden får netop, får den løsning, der præcis passer til deres behov.

Derfor har Curit valgt at sætte fokus på styrkelse af samarbejdsrelationerne både internt og eksternt på dette års kickoff. Det har vi gjort i samarbejde med Marselisborg Consulting, som har udformet to heldagsworkshops, hvoraf den første blev afholdt i fredags.

Dagen startede i Filskov med morgenmad, hvorefter administrerende direktør Aase Appel Steffensen bød velkommen og fortalte om året 2022 hos Curit, som har været et godt år og om hvilke planer vi har for 2023.

Med banen kridtet op på de interne linjer blev dagens andet tema sat i gang. Kamille Pöckel fra Marselisborg Consulting tog over og holdt et oplæg om, hvordan Curit kan opretholde det gode og konstruktive samarbejde med vores kunder og om hvordan vi også internt kan styrke samarbejdet, sparringen og videndelingen. En medlevende og inspirerende formidling fra Kamille resulterede i et meget lyttende og opmærksomt publikum, som var aktivt deltagende i de små indlagte øvelser og som kom med spændende inputs gennem hele oplægget.

Oplægget skabte grundlaget for dagens anden aktivitet efter frokost, hvor alle Curitter var på orienteringsløb ude i den skønne omkringliggende natur. Holdvis blev deltagerne præsenteret for eksempler på udfordrende samarbejdsrelationer, hvor vi skulle tages stilling til og komme med forslag til, hvordan disse situationer kunne gribes an. Efter et par gode timer i solskinnet og mange interessante dialoger og konstruktive diskussioner ude i den friske luft, blev dagen rundet af med en fælles opsamling af, hvad de forskellige hold havde diskuteret og hvordan samarbejdsrelationer, eksternt såvel som internt, kan gribes an og forbedres.

Der var nu tid til at hygge sig med blandt andet at spille bordfodbold, bordtennis og at få et lille glas, mens der blev pyntet op og dækket bord til en aften i hyggens tegn. En god middag blev serveret og snakken gik lystigt om stort og småt. Bandet Drengene bød derefter op til både dans og til fællessang med Curitterne, som først sluttede ud på de sene nattetimer.

Hermed er ærmerne er smøget op og alle er nu klar til et spændende 2023 sammen med vores kunder og samarbejdspartnere.