GomSpace A/S, en globalt førende virksomhed indenfor design, integration og fremstilling af high-end nanosatellitter, vælger IFS Applications som deres nye ERP-system.

GomSpace har i samarbejde med chefkonsulent Benny F. Nielsen hos Devoteam / HerbertNathan & Co valgt IFS Applications som virksomhedens fremtidige ERP-system.

Implementeringen foretages af Curit ApS i samarbejde med IFS Scandinavia.

”Vi har valgt IFS Applications, da deres standardløsning dækker de øjeblikkelige behov som GomSpace har. Samtidig har IFS Applications ”elastikken” til at følge med den vækst som GomSpace oplever, da muligheden for at tilknytte moduler til den eksisterende softwarepakke er til stede. Endvidere har IFS’ samarbejdspartner Curit erfaring med sektorer indenfor Aerospace segmentet, hvilket vi ser som en styrke i implementeringsforløbet” siger Kenney Vesteraa Christiansen, Head of Analytics and Risk Management og projektleder på implementeringsprojektet hos GomSpace.

GomSpace har hovedkvarter i Aalborg, tre datterselskaber og er børsnoteret på den svenske Nasdaq børs. GomSpace har over 100 ansatte og kunder i 55 lande.

Læs mere om GomSpace her