Den 1. august 2023 havde Curit ApS 20-års jubilæum, og det blev fejret på behørig vis fredag den 1. september.

Med en smuk udsigt over Vejle fjord i et fantastisk sensommervejr kunne Curit markere en milepæl i virksomhedens historie. 20 år i ERP-konsulentbranchen med støt stigende vækst af både kundeportefølje og medarbejdere, blev Curit, med ejere og grundlæggere Aase Steffensen og Carsten Kaaber i spidsen, fejret på Hotel Munkebjerg af kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Aase Steffensen var i sin tale inde på, hvad der egentlig er sket de sidste 20 år, særligt i et teknologisk perspektiv. Til trods for, at 20 år måske ikke føles som så længe siden, ja så er der altså ting der ændrer sig med tiden, såsom VHS-båndet, IPod’en og MP3- afspilleren, der ikke kunne klare udviklingen og er gået i glemmebogen. Lige modsat er det gået Curit, der med 20 år i branchen, stadig leder vejen i den teknologiske udvikling. Der blev også sendt en særlig tak og tillykke til udvikler Henrik Villadsen for sine 20 år hos Curit.

Der var god stemning i Fjordsalen, hvor særligt et PowerPoint-show med billeder fra Curits 20 år var et samlingspunkt for smil, grin og gode historier. Da en hyggelig aften nåede til vejs ende, var ’Gæstebogen’ blevet fyldt med hilsner og lykønskninger fra de mange deltagere.

En særlig tak til alle jer, der kom og fejrede dagen sammen med os; det betød rigtig meget for os alle her hos Curit. Og mange tak for alle de fine gaver!