Er du en skarp .NET-udvikler?

Hos Curit får du lov at bruge dine evner og følge de opgaver, du synes, er sjovest at arbejde med. Det giver dig et stort frirum til selv at være med til at forme dit job. Samtidig bliver du en del af et meget socialt miljø, hvor vi løfter i flok – og hvor teamånd trumfer ego. Hver gang.

”Er du en person, som har nogle kreative evner, så spotter kunderne det. Det betyder, at du kan få utroligt afvekslende opgaver – endda også med ting, der falder uden for vores primære område, som er at supportere et ERP-system,” fortæller direktør Aase Steffensen.

Indtag en central rolle i en succesfuld virksomhed
Curit ApS tilbyder IT-rådgivning og et fleksibelt forretningssystem til primært små og mellemstore virksomheder med ordre eller projektproduktion særligt i brancher som forsvars- og rumindustrien. Som udvikler er du med til at udvikle og tilpasse vores primære ERP-system, IFS Applications. Systemet optimerer og styrer vores kunders virksomhed mere effektivt – og du bliver derfor en værdsat sparringspartner.

Samarbejd med kunderne om at løse deres udfordringer
Din primære opgave bliver at assistere kunderne med tilretninger og add-ons. Du kommer til at lave udviklings- og installationsopgaver samt support. Arbejdet sker i tæt samarbejde med kundernes team, men du bruger typisk størstedelen af din tid hjemme på kontoret. Hvis du har lysten og interessen, kan du også komme med ud til kunderne sammen med vores konsulenter.

”Du kommer ud til kunder i en masse forskellige brancher. Og der er mange sjove problematikker, du kan blive involveret i. Det kan være alt fra et vejesystem til kartofler til et projekt med satellitter. Det, du bliver sat til, er rimelig kontrastfyldt,” uddyber Aase.

Dygtige og sociale kollegaer
Du bliver en del af et team med 18 kompetente udviklere og konsulenter, som arbejder tæt sammen om at gøre vores kunder glade. Vores filosofi er, at vi kommer længst, når vi løfter i flok. Derfor hjælper vi hinanden – og vi gør samtidig meget ud af at dyrke det sociale, så der altid er et behageligt miljø på kontoret.

Bliv ekspert i et førende forretningssystem
Vi sørger for at oplære dig i IFS Applications både via IFS Academy og internt i samarbejde med dine nye kollegaer. Med andre ord klæder vi dig på til at opnå unik viden om IFS Applications og blive en af vores allerbedste udviklere. Vi står allerede klar til at tage godt imod dig.

Dygtig udvikler med mod på at lære
Som vores nye kollega har du lyst til at bidrage til vores fælles mission om at løse kundernes udfordringer på allerbedste vis. Du er uddannet datalog eller har tilsvarende videregående uddannelse, gerne nyuddannet men det vigtigste er, at du er en dygtig udvikler med mod på at lære nyt, som har styr på:

  • .NET og C# samt Microsoft Visual Studio
  • Oracle SQL og PL/SQL
  • XML/XMLT/JSON
  • Microsoft Windows OS

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Hans Peter Bøss på tlf. +45 29200799. Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til MEFO@curit.dk. Skriv ”.NET-udvikler” i emnelinjen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Curit ApS