ERP-konsulent

Vil du spille en nøglerolle for vores kunder og blive ekspert i IFS Applications?

Vil du have en hverdag, hvor to dage ikke er ens i en lille Gazelle virksomhed med et meget stort potentiale?

Og kunne du tænke dig at arbejde med et system med 1. mio. brugere og have gode interne udviklingsmuligheder både karrieremæssigt og personligt?

Indtag en central rolle i en succesfuld virksomhed
Curit ApS tilbyder IT-rådgivning og et fleksibelt forretningssystem til primært små og mellemstore virksomheder med ordre-, projekt- eller procesproduktion. Systemet optimerer og styrer vores kunders virksomhed mere effektivt, og som ERP-konsulent bliver du bindeled til vores kunder. Du får ansvar for at yde professionel rådgivning og assistance i forbindelse med kundernes daglige drift og ved implementering af nye moduler samt ved opgraderinger, forretningsudvikling og systemtilpasninger.

Forstå og løs kundernes udfordringer
Størstedelen af din tid er du ude hos kunderne og for at lykkes i rollen, er det vigtigt, at du formår at opfylde vores kunders specifikke ønsker og behov ved at tilpasse forretningssystemet og sikre et fleksibelt og integreret system, der skaber merværdi for dem.

Bliv ekspert i et førende forretningssystem
Vi sørger for at oplære dig i IFS Applications både via IFS Academy og internt i samarbejde med dine nye kollegaer. Med andre ord klæder vi dig på til at opnå unik viden om IFS Applications og blive en af vores allerbedste konsulenter. Samtidig får du et stort netværk blandt vores kunder og bliver en del af et lille men stærkt team med rammerne til at udvikle dig. Vi står allerede klar til at tage godt imod dig.

Er du den rette kandidat?

Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men vi forestiller os, at du har en civiløkonomisk uddannelse.

Du kan være nyuddannet eller have erfaring med et ERP-system eller tilsvarende fra et konsulenthus eller en projektvirksomhed.

Du er stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation på både dansk og engelsk.

Din personlighed er lige så afgørende som din baggrund
Du skal trives i en udadvendt og serviceorienteret rolle med stor kundekontakt. Samtidig skal du både have teknisk forståelse og være handlekraftig, ansvarsbevidst og resultatorienteret i din opgaveløsning – og perfektionistisk så systemet fungerer optimalt. Endelig er du hurtig til at lære et nyt system, og dit gode humør smitter af på dine omgivelser.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør, Carsten Kaaber, på tlf. +45 30 32 20 54. Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til caka@curit.dk. Skriv ”ERP-konsulent” i emnelinjen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Curit ApS